Inschrijvingen 2020-2021

• voorrangsperiode voor broers en zussen en kinderen van leerkrachten van 2 tot en met 31 maart 2020
  • algemene inschrijving vanaf maandag 20 april 2020

Capaciteit :

• Basisschool vestigingsplaatsMisstraat 64– ingevolge de maximale capaciteit van deze vestiging en de veiligheid van de leerlingen, wordt het maximum hier vastgelegd op 100 kleuters in de kleuterschool en 25 leerlingen per leerjaar in de lagere afdeling.
  • Basisschool vestigingsplaats Ballaarweg 1– hier wordt een maximum van 40 kleuters vastgelegd in de kleuterschool en 40 leerlingen in de lagere school.

Momenteel zijn alle  inschrijvingen waarvoor fysieke aanwezigheid vereist is, opgeschort tot en met 19 april 2020. Wat er na 19 april gaat gebeuren, is voor ons nog niet duidelijk.

Daarom nemen we zelf het volgende initiatief :

Inschrijven in onze school kan vanaf maandag 20 april 2020

Hoe ? Neem telefonisch of via mail contact op met de directie :

In volgorde van het binnen komen van de telefoons of mails ontvangt U van ons een digitaal inschrijvingsdocument.

Achteraf krijgt iedereen die het inschrijvingsdocument ingevuld heeft ingediend, vanuit de school een document of de inschrijving gerealiseerd is of niet.

Inschrijvingen voor dit schooljaar kunnen nog altijd. Maar gelieve hiervoor ook telefonisch of via mail contact op te nemen met de directie.

De opendeurdag in de peuterklas die reeds verschoven was naar 25 april 2020 valt weg !

Vragen ? -> contacteer de directie van de school

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.