Kameleon ziet kleuren!

Beste ouders,

Ons nieuw thema “Kameleon ziet kleuren” brengt heel veel nieuwsgierigheid bij uw kleuter naar boven. Op de foto’s is het prentenboek te zien waarrond wij werken.

“Kameleon kent alleen maar zwart en wit. Hij heeft  nog nooit een ander kleur gezien en is er zelfs een beetje bang van. Stap voor stap ontdekt onze kameleon door te kijken door een klein gaatje, een nieuwe kleur. Zo leert hij om van kleuren te houden”

In de klas hebben de kleuters een zwarte kijkdoos met enkele gaten in en een knuffelkameleon.  Elke morgen zit er in de doos een nieuwe kleur in. Onze kameleon zijn staart krijgt ook deze kleur. Het thema eindigt met al de kleuren van de regenboog en ook de kameleon zelf is omgetoverd tot een regenboog. Zo kunnen jullie mee volgen met onze kleuters, praat er thuis over en vraag naar de kleur van de dag.

Op het einde van het thema houden wij een kleurenfeest met al de kleuren van de regenboog. Onze kinderen mogen dan verkleed naar school komen in de kleuren van de regenboog. (vrijdag, 23/11) Jullie krijgen hierrond nog een brief mee naar huis.

Een kleine update rond ons thema/ wordt nog vervolgd…

Groeten,

Juf Ann/Marjolein

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.